img Kummityttö


SijainnitHämeenlinna, Suomi
Kotisivut http://www.kummitytto.fi
Sähköposti
Puhelinnumero 0400352252

  • Seuraa ulkoiluun tai virkistykseen
  • Apua arkiaskareisiin
  • Avustamis-, kauppa- ja asiointiapu
  • Apua kodin siistinä pitämiseen
  • Sijaisapua omaishoitajille

Ulkoilu ja virkistys vaikuttavat positiivisesti ikäihmisten mielialaan. Tarjoan asiakkaan toivomusten mukaan ulkoilua ja kannustan kotijumppaan. Lukeminen ja virikkeellinen keskusteluseurana oleminen on osa palveluani. Voin toimia myös seurana teatteriretkillä tai muissa virkistystapahtumissa.

Valmistan toivottua kotiruokaa yhdessä asiakkaan kanssa tai hänen puolestaan, leivon ja pakastan. Katson, että päivittäinen ruoka tulee syötyä. Voin myös lämmittää tai maustaa ateriapalvelun annoksia asiakkaan mieltymyksen mukaan.

Käyn asiakkaani kanssa kaupassa tai hoidan kaupassakäynnin hänen puolestaan. Avustan tarvittaessa myös pesulla käymisessä. Olen myös apuna ja tukena lääkärissäkäynneillä, lomakkeiden täyttämisessä, kampaajalla tai vaikkapa internetin käytössä.

Autan kodin järjestyksen ja puhtauden ylläpidossa vaikkapa pesemällä pyykkiä tai silittämällä. Tarvittaessa imuroin ja pesen wc:t. Autan ylläpitämään asiakkaan kanssa yhdessä tai hänen puolestaan kodin järjestyksestä.

Toimin tilapäis- ja sijaisapuna omaishoitajalle, jotta omainen voi ottaa omaa aikaa harrastuksilleen, ostoksille tai asioimiseen. Tarjoan hengähdystaukoa omaiselle, ja jään siksi aikaa seuraksi kotiin.

Otan vastaan myös omia toivomuksia ja ehdotuksia, joita toteutan mahdollisuuksieni mukaan.

Noudatan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta työssäni.

Palvelut


Näytetään 1-5 kaikkiaan 5 tuloksesta.
Palvelu
img Asiointi- ja kauppa-apu
img Kodinhoito
img Ruoanvalmistus
img Seuraa ja huolenpitoa
img Ulkoilutus