img Puhdas Tupa


SijainnitOulu, Suomi
Kotisivut http://www.puhdastupa.fi/
Sähköposti
Puhelinnumero 0447777457

Oulun seudulla toimiva kotipalveluyritys Puhdas Tupa välittää sinusta ja kodistasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kodin palveluita asiakkaan kotia ja ympäristöä kunnioittaen. Toimintamme tärkeimpiä arvoja ovat luottamus, tinkimätön työnlaatu, asiakaslähtöisyys ja ekologisuus.

Puhdas Tupa kotipalvelu on kumppanisi elämäsi kaikissa vaiheissa. Olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, meiltä saat kaiken kattavat kodin palvelut helposti, yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaanamme sinulle jää enemmän aikaa perheellesi, harrastuksillesi tai mihin tahansa muuhun johon haluat käyttää meidän sinulle säästämän ajan. Sinä, perheesi ja kotisi voitte paremmin, koska teillä on enemmän puhdasta aikaa yhdessä. Käyttämämme Rainbow-puhdistusjärjestelmä tekee kodistanne entistä puhtaamman, terveellisemmän ja hygieenisemmän paikan elää.

Yrittäjä Anne Hännisen kotipalvelujen erikoisammattitutkinto ja Palveluja kotiin -passi varmistavat ostamillenne kotipalveluille ennennäkemättömän siistin laadun, sekä ympäristöystävällisen ja terveellisen lopputuloksen.

Koti- ja siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Palvelut


Näytetään 1-1 kaikkiaan 1 tuloksesta.
Palvelu
img Kodinhoito