img Sivina


SijainnitEspoo, Suomi Helsinki, Suomi Vantaa, Suomi Tuusula, Suomi Lahti, Suomi Hämeenlinna, Suomi Tampere, Suomi Jyväskylä, Suomi Turku, Suomi Pori, Suomi Oulu, Suomi Vaasa, Suomi
Kotisivut http://www.sivina.fi/
SähköpostiEi asetettu
Puhelinnumero 0290001113

Sivina tarjoaa tilaamallesi työlle laatutakuun. Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti. Ota meihin yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen.

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Kodinhoito on Sivinan toimintamalli, jossa asiakkaalla käy pääasiassa sama työntekijä tehden asiakaskohtaisesti sovittuja töitä.

Kunnille tarjoamme tilapäistä kotipalvelua lapsiperheille. Nämä ovat tuettuja palveluita kuntalaisille.

Sivina on monen kunnan, esim. Espoon, Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Tampereen, Turun, Hämeenlinnan ja Lahden yhteistyökumppani. Olemme tehneet toiminta-alueellamme ilmoitukset kuntiin yksityisestä sosiaalipalvelusta. Sivinalla on toiminnastaan kattava omavalvontasuunnitelma.

Palvelut


Näytetään 1-2 kaikkiaan 2 tuloksesta.
Palvelu
img Kodinhoito
img Seuraa ja huolenpitoa